Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam anlamıyla sapıttılar... abarttılar...

Lisze

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün bir arkadaşımı alakasız bir yerde ( yolda ) "Niye burdan geçiyosun" diyip dövmüşler. Ertesi gün bir başka arkadaşımı 10 - 15 kişi "Ne bakıyosun" diyip dövmüşler hatta kendisi kafasından bıçaklanmıştır. Dün de ben benzer bir olaydan kılpayı kurtuldum...

Tamamen aynı tip insanlar, birbirinden bağımsız gruplar gibi gözüken... ancak; ( eğer varsa ) hepsinin aynı örgütün mensubu olduğu apaçık ortadadır.

Kendinize dikkat edin.

Not: "Ne bakıyosun?" , "Niye burdan geçiyosun?" vb. ... Ne cevap verirseniz verin, saldırıya uğruyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

2 side yakın arkadaşımdı, hadi biri neyse dövülmeye müsait adamdıda 2. sini dövmek öeh artık.

deynekle geziyorum hani sakatım bişey yapmazlar diye düşünüyorumda hiç sanmıyorum benım karşıma çıksalar banada saldırırdılar. çok kötü bi hal aldı durum. polis falanda ne işe yarıyorsa anlamadım bir türlü.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 16 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
2 side yakın arkadaşımdı, hadi biri neyse dövülmeye müsait adamdıda 2. sini dövmek öeh artık.

deynekle geziyorum hani sakatım bişey yapmazlar diye düşünüyorumda hiç sanmıyorum benım karşıma çıksalar banada saldırırdılar. çok kötü bi hal aldı durum. polis falanda ne işe yarıyorsa anlamadım bir türlü.

Polisler ne mi yapıyor.. polisler hayal dünyasındalar arkadaşım... o kadar az maaş alıyorlarki... Geçen bir polis gördüm banka soyma planları yapıyordu.. diğeri iddia planları yapıyordu... Polislere bu kadar az para verirsen kimi neyi korusunlar karınlarını düşünmek yerine[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lisze, 16 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
Tinerci değiller. Kim olduklarını buraya taşırsak, konu bambaşka bir boyut kazanır. Sokakta gördüğünüzde tanıyabileceğiniz kişiler.
ülkücüler dicektin dimi.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi şehir?
Gerçekten üzüldüm. 15 kişilerde 20 kişi gidip dövmek lazım
"ne bakıyosun diyerek ne bakıyosun" tarzında.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar belli mesken tutmuyorki. biri bostancıda oluyor biri idealtepe ve bir daha iz yok adamlardan. polise ne dıyıcen? arkadaşı 15 kişi dövdü yakalayın mı? eşgalde vermezsın dayak yerken suratlarını nasıl görüpde tarif edebilecek kadar tanıyacaksın? polisler az maaş alıyor olabilirlerde bağdat caddesinde kapkaç yapılamıyor nerdeyse o kadar ileri derece güvenlik ama hemen 2 sokak arkasında bu olaylar oluyor. belediyenin zenginlere verdiği önem yaptıgı sınıf ayırımı resmen. her sokağa 1 tane polis koyamayacak kadar az degıl polislerimiz. en azından 7-8 sokağa 1 tane devriye koysan arabalı o bile yeter. ama onun yerıne bırakıyorlar merkezde gidip milletin dükkanında çay içiyor nete giriyor nargile içiyor bide üstüne para alıyor.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

şu küçükyalı şenesenevler arası boyunca bulunan 15-19 yaş arası "delikanlılar" dan mı bahsediyorsun? Onlar evrimdeki eksik halka.

Eşine dostuna arkadaşlarına haber sal; bir 20 30 kişi dilekçe yazın; bir de üstüne savaş ay ve benzeri gazetecilere mail yollayın. Öyle öyle sesleri solukları kesilir.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Gecen gun bana sakasını yaptılar cok fena oldum.
Kuzen de yanımdaydı haberi alınca olay mahalline dogru elinde bıcakla gidiyodu. Allahtan sakaymıs yani yoksa iki taraftan biri mok yoluna gidicekti.[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama |
dark forter // god forgives. i do not!

[Bu mesaj toggie tarafından 16 Eylül 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...